If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
НЕКА ТУК ДА ПИШЕ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА МНЕНИЯ, ВЪЗРАЖЕНИЯ, ИДЕЙ, ДОПЪЛНЕНИЯ и т.н. относно устава!!!
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Не съм много наясно с правните въпроси, затова не мога да давам предложение по тази част, но се натъкнах на някои неща, които според мен трябва да се прегледат отново :
1. по чл 27 – поканата би трябвало да съдържа и мястото, където ще се проведе събранието;
2. по чл 29 – по отношение на отлагането на събранието с 1 час – по-добре би било да се впише „по взаимно разбирателство на членовете и Съвета” с цел да се даде възможност на членовете, които не могат да се явят до 1 час, да присъстват евентуално на друга дата;
3. по чл 33 – относно гласуването – по-горе (в чл 16) бе обявено, че гласуването за приемане или изключване на член е тайно, а тук е вписано „явно гласуване” ;
Засега това е от мен като мнение - очаквам и другите да се включат възможно най-скоро.
P.S. Мисля че трябва да се отрази и въпроса с регионалните представители на клуба за различните райони на страната.
НЕКА ТУК ДА ПИШЕ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА МНЕНИЯ, ВЪЗРАЖЕНИЯ, ИДЕЙ, ДОПЪЛНЕНИЯ и т.н. относно устава!!![/quote]
KGB къде мога да прочета устава и как мога да се регистрирам офицялно в кАРБ. Известно време отсъствах от WEB-пространството и България и съм малко поизостанал. И на среща не съм идвал тази година((
Значи до края на тази седмица устава ще е готов. Устава ще е съчетание на устава на "нашия", пежо(който май е на БМВ) и другия алфа клуб който не функционира.
До другата редовна среща на 28ми Март, трябва да сме готови и с всичко друго необходимо за регистрацията (такси и всички други документи) и т.н.
Ела на срещата
п.с; Много ми е бавен нета и едвам отварям форума....за това напоследък не пиша
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Няма да мога да дойда на 28.03. , защото синът ми има рожден ден и живее в Пловдив с майка си.Смятам да прекарам деня там.Ще следя форума и ще дойда на други срещи. Предполагам няколко отсъствия няма да са фатални(няма да ми пишете неизвинено). Между другото кой е "другия клуб Алфа Ромео"?
Всъщност какво става ? Виждам че съм изпуснал няколко срещи,
предполагам на тях сте говорили нещо, но във форума никой нищо не е писал ... аз така и не видях пълния устав ? на меила имам само някакво парче...
Comment